Hitsauspalvelu teollisuuden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin

Meiltä laadukas ja ammattitaitoinen hitsauspalvelu koko Lounais-Suomen alueella. Toimimme Kalannista käsin.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset teollisuuden yritykset, erityisesti autoteollisuus ja laivateollisuus. Palvelemme mielellämme myös rakennusliikkeitä erilaisissa hitsaukseen liittyvissä tarpeissa.
Pyydä tarjous »

Monipuolinen hitsauspalvelu

Metallityö Tikkasen hitsauspalvelu kattaa monipuolisesti erilaiset hitsaustyöt:

  • Kokoonpanohitsaus: Hitsaamme ammattitaidolla suuremmat kokonaisuudet tai niiden osat.
  • Korjaushitsaus: Hoidamme kaikkien suurten ja pienten hitsattavien metalliosien korjaukset, esim. koneenosat, putket ja teollisten tuotantotilojen rakenteet.
  • Teollisuuden kunnossapitoon liittyvät hitsaukset: Tuotantolinjan toimivuuden varmistaminen tai sen osien huoltaminen.

Hitsauspalvelu

Hitsauspalvelu

Hitsauspalvelu

Teemme alihankintana kokoonpanohitsausta ja korjaushitsausta.

Hallitsemme monenlaiset hitsausmenetelmät:

  • MIG/MAG-hitsaus
  • TIG-hitsaus
  • Ruostumattoman teräksen hitsaus
  • Erikoismetallien hitsaus

Etsitkö laadukasta hitsauspalvelua? Me teemme osaavasti myös haastavat ja tarkkuutta vaativat hitsaukset.

Etsitkö hitsaustöille alihankkijaa?

Tarvitsetko urakkaan hitsauksen ammattilaisia? Teemme alihankintana kokoonpanohitsausta ja korjaushitsausta. Palvelemme ammattitaidolla yrityksiä, joilla on omaa tuotantoa ja tarvetta siirtää osia kokonaisuuksista taitavan yhteistyökumppanin käsiin.

Hitsaamme luotettavasti kokoon osakokonaisuudet ja sarjat. Voimme käyttää työssä asiakkaamme omia materiaaleja tai hankkia hyvän yhteistyöverkostomme kautta sopivan tavarantoimittajan.

Etsimme alihankintahitsauksen tiimoilta lisää yhteistyökumppaneita, joten jos etsit osaavaa yritystä tekemään hitsauspalvelua alihankintana, ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous »

Olemme alan asiantuntijoita

Metallityö Tikkanen työllistää tällä hetkellä viisi metallialan rautaista ammattilaista. Työntekijöillämme on jopa vuosikymmenien kokemus metallialalta, laaja käytännön kokemus hitsauksesta ja tavoite tehdä mahdollisimman korkealaatuista jälkeä.

Osaamme valita työn mukaan oikeanlaiset hitsausmenetelmät ja tiedämme, miten käsitellä erilaisia metalleja. Käytämme työssämme laadukkaita materiaaleja ja työvälineitä, jotta lopputulos olisi standardiemme mukainen.

Hitsauspalvelu on joustavaa ja täsmällistä. Tilanteesta riippuen voimme tarttua työhön lyhyelläkin varoitusajalla. Sovitut aikataulumme pitävät aina ja täsmällisyys on meille tärkeää!

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tarjoamastamme hitsauspalvelusta, ota rohkeasti yhteyttä! Saat meiltä myös teräsrakenteet. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Voit soittaa meille, kysyä tarjousta sähköpostitse tai täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen!

Ota meihin yhteyttä »

Copyright © 2021 Metallityö Tikkanen Oy

PYYDÄ TARJOUS