Mekaaninen kunnossapito

Teemme mekaanista kunnossapitoa teollisuuden yrityksille koko Lounais-Suomen alueella. Suurimpia asiakkaitamme ovat autoteollisuus ja konepajateollisuus.

Tärkeimpiä toimialueitamme ovat Turku, Uusikaupunki, Rauma ja Pori. Voimme tulla tarvittaessa myös hieman kauemmaksi, joten älä epäröi pyytää tarjousta!
Pyydä tarjous »

Mekaaninen kunnossapito pitää tuotannon pyörät liikkeessä

Asianmukaisesti hoidettu mekaaninen kunnossapito pitää huolen siitä, että teollisuuden tuotantolaitteet toimivat odotetusti ja tuotanto sujuu saumattomasti.

Mekaaninen kunnossapito on kustannustehokasta, sillä kun koneiden ja tuotantotilojen kunnosta huolehditaan, voidaan välttyä odottamattomilta laitevioilta. Näin ennakoimattomia seisokkeja tulee vähemmän ja tuotanto pysyy jatkuvana.

Mekaaninen kunnossapito

Meiltä onnistuu monipuolisesti mekaaninen kunnossapito

Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeen mukaan, olipa kyseessä kokonaisen tuotantolinjan uudistaminen tai sen pienempien osien huolto. Voimme tehdä tilauksesta monenlaista mekaanista kunnossapitoa:

  • Työtasojen ja työpisteiden muutokset
  • Teollisuuden kunnossapitoon liittyvät hitsaukset

(Emme toistaiseksi kuitenkaan tee varsinaisia laiteasennuksia tai kuljetinasennuksia, vaan laitteiden ja kuljettimien kunnossapitoon liittyviä töitä.)

Yhteistyöverkostomme takaa joustavan palvelun

Onnistuneet yhteistyökuviomme tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa mahdollistavat meille valmiuden hoitaa sopivan kokoiset projektit sujuvasti.

Teemme yhteistyötä osaavan konepajan kanssa, joten pystymme tarvittaessa myös toteuttamaan kokonaisuuksia, jotka sisältävät koneistamista. Toimivan alihankintaverkostomme ansiosta palvelumme on joustavaa ja urakat valmistuvat nopeasti.

Kunnossapitoa myös alihankintana

Voimme tarjota suuremmille kunnossapitoyrityksille alihankintana palveluja, joissa vastaamme jonkin urakan osa-alueesta. Delegoimalla töitä eteenpäin kuormitus ja kiire vähenevät ja tuomme asiakkaanne tilaamaan urakkaan oman tehokkaan panoksemme.

Kompaktin kokoinen yrityksemme on valmis tarttumaan toimeen nopeallakin aikataululla. Täsmällisyys ja työn laatu ovat meille avainasioita!

Otamme mielellämme vastaan tarjouksia yhteistyöstä kunnossapitoyritysten kanssa, joten jos voimme auttaa teitä, ottakaa meihin yhteyttä!

Kysy lisää

Kiinnostuitko palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, kysyä tarjousta sähköpostitse tai täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen!

Katso yhteystietomme »

Copyright © 2020 Metallityö Tikkanen Oy

PYYDÄ TARJOUS