Mekaaninen kunnossapito

Metallityö Tikkaselta saat mekaanisen kunnossapidon teollisuusalan yrityksille Lounais-Suomen alueella.

Teemme mekaanista kunnossapitoa teollisuuden yrityksille koko Lounais-Suomen alueella. Suurimpia asiakkaitamme ovat autoteollisuus ja konepajateollisuus.

Tärkeimpiä toimialueitamme ovat Turku, Uusikaupunki, Rauma ja Pori. Älä kuitenkaan epäröi pyytää tarjousta, vaikka olisitkin hieman kauempana. Voimme tarvittaessa tulla myös muualle, kuin mainittuihin paikkoihin!

Pyydä tarjous »

Mekaaninen kunnossapito pitää tuotannon pyörät liikkeessä

Asianmukaisesti hoidettu mekaaninen kunnossapito huolehtii siitä, että teollisuuden tuotantolaitteet toimivat odotetusti ja tuotanto sujuu katkeamatta.

Mekaaninen kunnossapito on kustannustehokasta, sillä kun koneiden ja tuotantotilojen kunnosta huolehditaan, voidaan välttyä odottamattomilta laitevioilta. Näin ennakoimattomia seisokkeja tulee vähemmän ja tuotanto pysyy jatkuvana. On tärkeää, että mahdolliset ongelmat huomataan silloin, kun ne voidaan kustannustehokkaasti korjata!

Mekaaninen kunnossapito

Meiltä mekaaninen kunnossapito kokemuksella

Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeen mukaan, olipa kyseessä kokonaisen tuotantolinjan uudistaminen tai sen pienempien osien huolto. Voimme tehdä tilauksesta monenlaista mekaanista kunnossapitoa:

  • Työtasojen ja työpisteiden muutokset
  • Teollisuuden kunnossapitoon liittyvät hitsaukset

(Emme toistaiseksi kuitenkaan tee varsinaisia laiteasennuksia tai kuljetinasennuksia, vaan laitteiden ja kuljettimien kunnossapitoon liittyviä töitä.)

Pyydä tarjous »

Yhteistyöverkostomme takaa joustavan palvelun

Onnistuneet yhteistyökuviomme tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa mahdollistavat meille valmiuden hoitaa sopivan kokoiset projektit sujuvasti.

Teemme yhteistyötä osaavan konepajan kanssa, joten pystymme tarvittaessa myös toteuttamaan kokonaisuuksia, jotka sisältävät koneistamista. Toimivan alihankintaverkostomme ansiosta palvelumme on joustavaa ja urakat valmistuvat nopeasti.

Kunnossapitoa myös alihankintana

Voimme tarjota suuremmille kunnossapitoyrityksille alihankintana palveluja, joissa vastaamme jonkin urakan osa-alueesta. Delegoimalla töitä eteenpäin kuormitus ja kiire vähenevät ja tuomme asiakkaanne tilaamaan urakkaan oman tehokkaan panoksemme.

Kompaktin kokoinen yrityksemme on valmis tarttumaan toimeen nopeallakin aikataululla. Täsmällisyys ja työn laatu ovat meille avainasioita!

Otamme mielellämme vastaan tarjouksia yhteistyöstä kunnossapitoyritysten kanssa, joten jos voimme auttaa teitä, ottakaa meihin yhteyttä!

Kysy lisää

Kiinnostuitko palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää. Meiltä onnistuvat myös kevyet ja kantavat teräsrakenteet sekä hitsauspalvelut. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, kysyä tarjousta sähköpostitse tai täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen!

Katso yhteystietomme »

Pyydä tarjous »

Copyright © 2021 Metallityö Tikkanen Oy

PYYDÄ TARJOUS