Kevyet ja kestävät teräsrakenteet

Toteutamme luotettavasti kevyet teräsrakenteet kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme asiakkaita esimerkiksi Uudenmaan, Turun, Porin ja Rauman seudulla. Emme valmista omia tuotteita, vaan toteutamme tilatut rakenteet tilaajan piirustusten mukaan.

Ota yhteyttä

Kevyet teräsrakenteet monipuolisiin tarpeisiin

Asennamme monipuolisesti kaikenlaiset kevyet teräsrakenteet teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Terästöiden kenttä on hyvin laaja, ja olemme vuosien varrella tehneet asiakkaillemme räätälöitynä esimerkiksi seuraavanlaisia teräsrakenteita:

  • Työtasot erilaisiin teollisiin tuotantotiloihin
  • Portaat, kaiteet ja ritilät
  • Häkit ja telineet irtotavaralle
  • Autoteollisuuden kuljetustelineet
  • Erilaisia rakenteita autotehtaan maalaamoon ja kokoonpanoon

Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuuden yritykset, erityisesti Valmet Automotive Oy sekä levylämmönsiirtimiä kotipaikkakunnallamme valmistava Vahterus.

Mies kävelee työmaalla

Kuvituskuva sirkkelin käytöstä

Kysy rohkeasti lisää. Kerromme mielellämme palveluistamme esimerkiksi puhelimitse!

050 4064 281info@metallityotikkanen.com

Meiltä myös invaluiskat ja kaiteet

Toteutamme tilauksesta myös jo valmiit ja olemassa olevat esteettömyyssuunnitelmat kiinteistöihin: hoidamme valmiiksi vaatimusten mukaiset teräsrakenteet kuten mm. invaluiskat. Meiltä saat myös kaiteiden asennukset ja muut tarvittavat metallityöt.

Olemme tällä alalla yksi harvoista toimijoista Lounais-Suomen alueella, joten jos suunnittelutoimistosi tai taloyhtiösi tarvitsee luotettavaa yritystä toteuttamaan esteettömyyssuunnitelman, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teillä on tarve, meillä on taito

Yhtiömme on kasvanut reilussa vuosikymmenessä perustajamme Sami Tikkasen toiminimestä osakeyhtiöksi ja työllistää tällä hetkellä viisi metallialan rautaista ammattilaista. Työntekijöillämme on jopa 30 vuoden kokemus metallialalla, joten hoidamme tehtävämme asiantuntemuksella.

Yrityksemme pieni koko antaa meille joustavuutta, jota suuremmilla toimijoilla ei välttämättä ole. Pystymme vastaamaan tilauksiin nopeallakin varoitusajalla ja toteuttamaan työt, kuten teräsrakenteet luotettavasti toivotussa aikataulussa. Olemme saaneet asiakkailta runsaasti kiitosta täsmällisyydestämme.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerromme mielellämme lisää teräsrakenteista ja muista tarjoamistamme metallitöistä. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla 050 4064 281, lähettämällä sähköpostia info@metallityotikkanen.com tai täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen.

Yhteydenottolomake »

Copyright © 2020 Metallityö Tikkanen Oy

PYYDÄ TARJOUS