Teräsrakenteet piirustusten mukaan

Toteutamme luotettavasti kevyet sekä kantavat teräsrakenteet kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme asiakkaita esimerkiksi Uudenkaupungin, Turun, Porin ja Rauman seudulla. Emme valmista omia tuotteita, vaan toteutamme tilatut rakenteet tilaajan piirustusten mukaan. Takaamme asiakkaillemme pitävät aikataulut!

Ota meihin yhteyttä

Kevyet teräsrakenteet monipuolisiin tarpeisiin

Valmistamme ja asennamme monipuolisesti kaikenlaiset kevyet teräsrakenteet teollisuuden tarpeisiin. Terästöiden kenttä on hyvin laaja, ja olemme vuosien varrella tehneet asiakkaillemme räätälöitynä esimerkiksi seuraavanlaisia ratkaisuita:

  • Työtasot erilaisiin teollisiin tuotantotiloihin
  • Portaat, kaiteet ja ritilät
  • Häkit ja telineet irtotavaralle
  • Autoteollisuuden kuljetustelineet
  • Erilaisia rakenteita autotehtaan maalaamoon ja kokoonpanoon

Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuuden yritykset, erityisesti Valmet Automotive Oy sekä levylämmönsiirtimiä kotipaikkakunnallamme valmistava Vahterus.

Kantavat teräsrakenteet

Toteutamme myös kantavat, CE-merkityt teräsrakenteet vaativampiin tarpeisiin korkealla ammattitaidolla. Kantavien teräsrakenteiden laatu ja kestävyys ovat rakennusalalla välttämättömiä. Meiltä saat valmistuksen ja asennuksen samasta osoitteesta.

Valmistamme kestäviä ja turvallisia teräsrunkoja esimerkiksi halleihin ja rakennuksiin piirustusten mukaan. Tuotteiden vaatimustenmukaisuus varmistetaan standardin EN 1090-1 mukaisella CE-merkinnällä, joka edellyttää sisäistä laadunvalvontajärjestelmää koskevan sertifikaatin. Meiltä saat rakenteet toteutusluokissa exc1 ja exc2. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Ota meihin yhteyttä

Projektin toteutus

  • Asiakas toimittaa meille ammattilaisen suunnittelemat piirustukset
  • Isommassa kohteessa käymme kartoituskäynnillä paikan päällä
  • Annamme tarjouksen toteutuksesta ja toimitusajan
  • Työstämme teräsrakenteet valmiiksi aina aikataulussa
  • Joustavat toimitukset myös omalla kalustolla

Mies kävelee työmaalla

Kuvituskuva sirkkelin käytöstä

Meiltä myös invaluiskat ja kaiteet

Toteutamme tilauksesta myös jo valmiit ja olemassa olevat esteettömyyssuunnitelmat kiinteistöihin: hoidamme valmiiksi vaatimusten mukaiset teräsrakenteet kuten mm. invaluiskat. Meiltä saat myös kaiteiden asennukset ja muut tarvittavat metallityöt.

Olemme tällä alalla yksi harvoista toimijoista Lounais-Suomen alueella, joten jos suunnittelutoimistosi tai taloyhtiösi tarvitsee luotettavaa yritystä toteuttamaan esteettömyyssuunnitelman, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

050 4064 281info@metallityotikkanen.com

Teillä on tarve, meillä on taito

Yhtiömme on kasvanut reilussa vuosikymmenessä perustajamme Sami Tikkasen toiminimestä osakeyhtiöksi ja työllistää tällä hetkellä viisi metallialan rautaista ammattilaista. Työntekijöillämme on jopa 30 vuoden kokemus metallialalla, joten hoidamme tehtävämme asiantuntemuksella.

Yrityksemme pieni koko antaa meille joustavuutta, jota suuremmilla toimijoilla ei välttämättä ole. Pystymme vastaamaan tilauksiin nopeallakin varoitusajalla ja toteuttamaan työt, kuten teräsrakenteet luotettavasti toivotussa aikataulussa. Olemme saaneet asiakkailta runsaasti kiitosta täsmällisyydestämme.

Ota yhteyttä teräsrakenteiden ammattilaiseen!

Jos etsit ammattitaitoista ja kokenutta kumppania, jolta valmistuvat teräsrakenteet vaativiinkin tarpeisiin, ota meihin yhteyttä. Kysy rohkeasti lisää, kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme metallitöistä. Meiltä myös hitsauspalvelu.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla 050 4064 281, lähettämällä sähköpostia info@metallityotikkanen.com tai täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen.

Yhteydenottolomake »

Copyright © 2022 Metallityö Tikkanen Oy

PYYDÄ TARJOUS