Hitsauspalvelut teollisuuden ja rakennusliikkeiden tarpeisiin Uudestakaupungista

Ota yhteyttä

Metallityö Tikkanen Oy on hitsauksen asiantuntija vuosikymmenten kokemuksella. Saat meiltä laadukkaat hitsauspalvelut lukuisilla hitsausmenetelmillä. Valitsemme hitsausmenetelmän aina työn mukaisesti ja tiedämme kuinka erilaisia metalleja käsitellään. Käytämme työssämme aina korkealaatuisia materiaaleja sekä työvälineitä.


Asiakkaitamme hitsaustöissä on teollisuuden toimijoiden, kuten laiva- ja autoteollisuuden lisäksi rakennusliikkeet. Pajamme sijaitsee Uudenkaupungin Kalannissa, mutta palvelualueemme kattaa joustavasti koko Varsinais-Suomen, kuten Turun seudun ja Rauman sekä muun muassa Porin ja Tampereen.

Ota yhteyttä

Hitsauspalvelut moniin eri tarpeisiin

Toteutamme erilaiset kokoonpanohitsaukset suurista kokonaisuuksista niiden osiin. Lisäksi hoidamme sekä suurten että pienten hitsattavien metalliosien, kuten koneen osien ja putkien rakenteiden korjaukset täsmällisesti kestävän lopputuloksen varmistaen. Teemme myös teollisuuden tuotantolinjojen toimivuuden varmistamiseen liittyvät hitsaustyöt sekä niihin liittyvien osien korjaukset vahvalla ammattitaidolla.

Meiltä myös teräsrakenteet

Hoidamme hitsaukset useilla hitsausmenetelmillä

Olemme hitsauksen ammattilaisia menetelmästä ja hitsattavasta materiaalista riippumatta. Teemme osaavasti myös erittäin haastavat ja tarkkuutta vaativat hitsaukset. Tilaa meiltä:

  • MIG-/MAG-hitsaus
  • TIG-hitsaus
  • ruostumattoman teräksen hitsaus (RST)
  • erikoismetallien hitsaus.

Takaamme työllemme aina ensiluokkaisen laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Voit luottaa osaamiseemme.

Tutustu referensseihimme

Luotettava kumppanisi metallialan alihankintatöissä

Kaipaako urakkasi asiantuntevan hitsaajan työpanosta? Saat meiltä alihankintana palvelut erilaisiin kokoonpano- ja korjaushitsauksiin. Hitsaamme laadukkaasti kokoon osakokonaisuudet sekä sarjat. Sopimuksen mukaan voimme käyttää joko asiakkaamme omia materiaaleja tai hankkia sopivan tavarantoimittajan laajan yhteistyöverkostomme kautta.


Palvelemme luotettavasti ja ammattitaidolla yrityksiä, joilla on tarve siirtää osia omista tuotantokokonaisuuksistaan taitavan yhteistyökumppanin käsiin. Kun siis etsit kokenutta yritystä tekemään tarvitsemasi hitsaustyöt alihankintana, käänny puoleemme!

Ota yhteyttä