Metallityöt yli 30 vuoden kokemuksella Uudestakaupungista

Ota yhteyttä

Metallityö Tikkanen Oy palvelee asiakkaitaan yli kolmen vuosikymmenen laaja-alaisella kokemuksella. Henkilöstömme koostuu alan moniosaajista, joilta hoituvat kaikki tarvitsemasi metallityöt laadukkaan lopputuloksen takuulla. Toimipaikkamme sijaitsee Uudessakaupungissa, mutta asiakkaamme tulevat muun muassa kaikkialta Varsinais-Suomesta sekä Tampereen seudulta.

Ota yhteyttä

Erilaiset teräsrakenteet ja hitsauspalvelut joustavasti tarpeesi mukaan

Etsitkö valmistajaa tarvitsemillesi teräksisille rakenteille, kuten teollisuuden toimitilojen työtasoille tai erilaisille kuljetustelineille? Kaipaako urakkasi hitsauksen kokenutta osaajaa vastaamaan projektin tästä osa-alueesta? Käänny silloin Metallityö Tikkanen Oy:n puoleen. Hoidamme nämä ja monet muut metallityöt vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla asiantuntijuudella. Kauttamme saat myös kaikki työssä tarvittavat koneistukset.


Metallintyöstöpajamme sijaitsee Uudenkaupungin Kalannissa. Palvelemme kuitenkin joustavasti asiakkaita eri puolilta Suomea, kuten Porista, Tampereelta, Raumalta, Turun seudulta ja muualta Varsinais-Suomesta. Yhteisen sopimuksen mukaan voimme toimittaa muun muassa tilatut teräsrakenteet joustavasti myös muualle Suomeen.

Lue lisää teräsrakenteista

Asiakaslähtöistä tekemistä ja joustavaa palvelua

Yrityksemme aloitti toimintansa reilu kymmenen vuotta sitten perustajamme Sami Tikkasen toiminimenä. Sittemmin olemme kasvaneet nopeasti osakeyhtiöksi, ja tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee viisi metallialan rautaista ammattilaista. Työntekijöiltämme löytyy jopa 30 vuoden kokemus metallialan monipuolisista töistä, joten voit aina luottaa ammattitaitoomme.


Pienenä ja tämän ansiosta ketteränä yrityksenä pystymme palvelemaan asiakkaitamme erittäin joustavasti. Pystymme vastaamaan tilauksiin nopeallakin aikataululla ja toteuttamaan työt, oli kyse sitten hitsauksesta tai teräsrakenteista, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Lukuisat vuosia kestäneet ja edelleen jatkuvat asiakassuhteet sekä asiakkailtamme saatu kiitos työmme korkeasta laadusta ja palvelun täsmällisyydestä ovat suuri motivaattori työssämme.

Katso referenssimme

Tilaa tarvitsemasi metallityöt ottamalla yhteyttä

Kun etsit metallialan todellista moniosaajaa hoitamaan työtarpeesi, käänny puoleemme. Asiakkaitamme ovat teollisuuden toimijat, kuten auto- ja laivateollisuus sekä rakennusliikkeet. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.


Ota yhteyttä jo tänään, niin laitetaan projekti kerralla käyntiin!

Yhteystiedot