Metallin alihankintatyöt alan moniosaajalta Uudestakaupungista

Ota yhteyttä

Metallityö Tikkanen Oy toteuttaa laajasti erilaiset metallin alihankintatyöt teollisuuden toimijoille sekä tarvittaessa myös rakennusliikkeille. Toimipaikkamme sijaitsee Uudessakaupungissa, josta käsin toimialueemme ulottuu muun muassa Poriin, Turun seudulle, Raumalle sekä muualle Varsinais-Suomeen.

Ota yhteyttä

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme

Työvuosiemme aikana olemme saaneet työskennellä lukuisissa mielenkiintoisissa ja haastavissakin projekteissa yhteistyössä laiva- ja autoteollisuuden sekä muiden teollisuuden toimijoiden kanssa.

 

Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että tilaamasi työt toimitetaan täsmällisesti aikataulussa – ilman poikkeuksia. Korkea asiakastyytyväisyys on ylpeydenaiheemme, josta pidämme kiinni myös tulevaisuudessa, panostamalla sekä laadukkaaseen työnjälkeen että hyvään palveluun.

Lue lisää osaamisestamme

Referenssejämme

Pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneitamme ovat Valmet Automotive, Khimaira ja Vahterus. Valmetin kanssa olemme saaneet tehdä antoisaa yhteistyötä jo vuodesta 2013 alkaen. Lisäksi teemme tänä päivänä tiivistä yhteistyötä myös suunnittelutoimisto Hefmecin kanssa.

Ryhdy asiakkaaksemme
  • Vahterus-logo
  • Khimaira-logo
  • Valmet Automotive -logo