Asiakkaan piirustusten mukaiset teräsrakenteet Uudestakaupungista

Ota yhteyttä

Metallityö Tikkanen Oy palvelee teollisuuden toimijoita, kuten laiva- ja autoteollisuutta erilaisten teräsrakenteiden valmistamiseen liittyvissä tarpeissa. Toimipaikkamme sijaitsee Uudenkaupungin Kalannissa, josta käsin toimitamme valmiit rakenteet sopimuksen mukaan asiakkaille ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Metallityö Tikkanen Oy toteuttaa vahvalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella sekä kevyet että kantavat teräsrakenteet kaikenlaisiin kohteisiin. Valmistamme asiakkaan tarvitsemat rakenteet tilaajan toimittamien piirustusten mukaisesti kaiken kattavana mittatilaustyönä. Olemme luotettava kumppani, jonka kanssa aikataulut ja budjetit pitävät – poikkeuksetta.

Tarpeeseesi räätälöidyt kevyet teräsrakenteet

Tilaa meiltä kaikki tarvitsemasi teräksiset kevytrakenteet. Olemme vuosien varrella toteuttaneet asiakkaillemme hyvin monipuolisesti mitä erilaisimpia ratkaisuja täysin asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin räätälöitynä.

 

Valmistamme muun muassa:

 • työtasot erilaisiin teollisiin tuotantotiloihin
 • portaat, kaiteet ja ritilät
 • häkit ja telineet irtotavaralle
 • autoteollisuuden kuljetustelineet
 • erilaiset kasaustelineet
 • erilaiset kevytrakenteet autotehtaiden maalaamoihin ja kokoonpanoon.

Saat meiltä palvelut lähes minkä tahansa metalliset tai teräksisen kevytrakenteen toteuttamiseen. Yllä mainittujen lisäksi olemme tehneet myös esimerkiksi peräkärryjä, maansiirtolevyjä, jalaksia, kauhoja, nostolavoja sekä paljon muuta.

 

Voit tilata meiltä myös erilaiset esteettömyyteen liittyvät teräsrakenteet, kuten invaluiskat ja erilaiset kaiteet jo valmiiden ja olemassa olevien esteettömyyssuunnitelmien mukaisesti.

Meiltä myös hitsauspalvelut

CE-merkityt kantavat teräsrakenteet

Kevytrakenteiden lisäksi valmistamme myös kantavat, CE-merkityt teräsrakenteet vaativiinkin tarpeisiin. Kantavien rakenteiden kestävyyttä ja laatua ei tule koskaan aliarvioida, vaan niiden varmistaminen on rakenteiden valmistamisen ytimessä. Me toteutamme kantavat rakenteet tilaajan piirustusten mukaan yli 30 vuoden metallialan kokemuksella.


Valmistamme muun muassa turvalliset teräsrungot erilaisiin halleihin ja rakennuksiin. Tuotteiden vaatimustenmukaisuus varmistetaan standardin EN 1090-1 mukaisella CE-merkinnällä. Voit tilata meiltä rakenteet toteutusluokissa exc1 ja exc2.

Katso referenssimme

Kuinka projektin toteutus etenee?

 1. vaihe: asiakas toimittaa meille valitsemansa ammattilaisen suunnittelemat piirustukset.
 2. vaihe: mikäli kyseessä on suuri tai muuten vaativa kohde, käymme kartoituskäynnillä paikan päällä.
 3. vaihe: laadimme asiakkaalle kilpailukykyisen tarjouksen rakenteen valmistuksesta ja laskemme toimitusajan.
 4. vaihe: työstämme tilatut teräsrakenteet valmiiksi sopimuksenmukaisessa aikataulussa.
 5. vaihe: toimitamme tuotteet joustavasti ja tarvittaessa myös omalla kalustollamme.
Jätä tarjouspyyntö